Studio “Anglia Plus” organizuje upis u Kuli i Kruščiću, od ove godine i škola nemačkog

308

KULA / KRUŠČIĆ - Početak nove školske godine i obaveza pravo je vreme za dodatne aktivnosti, poput učenja ili usavršavanja stranog jezika.

Upis u Studio za učenje engleskog jezika “Anglia Plus” počeće krajem avgusta i trajaće do polovine septembra, a tačni datumi i satnice biće istaknuti na prostorijama studija.

Ove godine, kao novina, studio će organizovati upis i u Kruščiću 29. i 30. avgusta od 17:00 do 20:00 časova u prostorijama Mesne zajednice. Iz studija “Anglia Plus” ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane u Kruščiću da dođu i da ih posete.

Takođe, od ove školske godine studio “Anglia Plus” će organizovati upis i za nastavu nemačkog jezika za sve uzraste pa ukoliko ste zainteresovani možete da ih posetite tokom upisa ili kontaktirate na telefon 063/85-19-157 za sve dodatne informacije.

Studio “Anglia Plus” je poznat po svom kvalitetnom načinu rada, po dobrim rezultatima i radnoj ali opuštenoj atmosferi gde svaki polaznik, od najmlađeg do najstarijeg, napreduje u skladu sa proverenim programima studija.