(FOTO) Kuglaši „Hajduka“ ubedljivi pobednici Memorijalnog turnira „Blažo Milović“ u Vrbasu

681

VRBAS - U kuglani Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu proteklog vikenda održan je peti Memorijalni turnir "Blažo Milović".

Turnir je održan u prisustvu velikog broja kuglaša i ljubitelja kuglanja iz svih krajeva Srbije, koji su došli da još jednom odaju počast izuzetnom sportskom radniku i osnivaču Božićnog turnira u Vrbasu, u to vreme najjačeg kuglaškog turnira u svetu.

Rezultati nisu bili u prvom planu, ali treba napomenuti najuspešnije. Ubedljivo prvo mesto su zauzeli članovi Kuglaškog kluba “Hajduk” iz Kule sa 3.301 oborenim čunjem, drugo mesto je pripalo članovima kluba domaćina “Veteran BMV” iz Vrbasa sa 3.174 oborenih čunjeva, a treća je bila kombinovana ekipa “Blažovih prijatelja” sastavljena od igrača iz pet različitih klubova sa 3.147 oborenih čunjeva. Za najboljeg igrača proglašen je član pobedničke ekipe Mirko Bakić sa 595 oborenih čunjeva.

Pehare najuspešnijima su dodelili dugogodišnji Blažovi prijatelji Petar Nenadić i Pavel Beška, Predsednik kuglaškog kluba “Veteran BMV” Milosav Raičević i Blažov unuk Luka Milović.

Ogranizacioni odbor turnira i Kuglaški klub „Veteran BMV“ iz Vrbasa se zahvaljuje svim učesnicima, posetiocima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovog već tradicionalnog turnira. Posebno ističu zahvalnost kompaniji „Stork Drinks“ iz Kule, CFK “Drago Jovović”, “Mavani” iz Vrbasa i štampariji “Atlas print” iz Vrbasa.