Komunalci posetili Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu

637

VRBAS - Prvi dan škole značajan je datum za svakog učenika, nastavnika i roditelja, a pogotovo za đake prvake koji se prvi put susreću sa školskim sistemom, učiteljem ili učiteljicom i novim društvom.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Tim povodom JKP Komunalac Vrbas posetio je školu „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu. Ekipa marketinga đacima prvacima podelila je rasporede časova i požela da steknu mnogo novih znanja, iskustva i dobrih drugara.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Slavica Gvozdenović, direktorka Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu, rekla je da je škola i ove kao i prethodnih godina spremno dočekala početak nove školske godine. Ona se zahvalila JKP „Komunalac“ Vrbas, koje svake godine poželi dobrodošlicu đacima prvacima.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Vrbaski „Komunalac“ planira nastavak saradnje sa svim obrazovnim ustanovama u opštini Vrbas. U saradnji sa školama i vrtićima i tokom ove školske godine organizovaće ekološke radionice u cilju podizanja svesti o značaju i očuvanju vodnog resursa i zaštiti životne sredine kod najmlađih stanovnika naše opštine.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

JKP „Komunalac“ Vrbas učenicima, nastavnicima i zaposlenima u školama opštine Vrbas želi uspešan početak školske godine.

Pogledajte prilog JKP Komunalac Vrbas: