Komunalci posetili Osnovnu školu “Petar Petrović Njegoš” u Vrbasu

428

VRBAS - Prvi dan škole značajan je datum za svakog učenika, nastavnika i roditelja, a pogotovo za đake prvake koji se prvi put susreću sa školskim sistemom, učiteljem ili učiteljicom i novim društvom.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Tim povodom JKP Komunalac Vrbas posetio je školu “Petar Petrović Njegoš” u Vrbasu. Ekipa marketinga đacima prvacima podelila je rasporede časova i požela da steknu mnogo novih znanja, iskustva i dobrih drugara.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Slavica Gvozdenović, direktorka Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” u Vrbasu, rekla je da je škola i ove kao i prethodnih godina spremno dočekala početak nove školske godine. Ona se zahvalila JKP “Komunalac” Vrbas, koje svake godine poželi dobrodošlicu đacima prvacima.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Vrbaski “Komunalac” planira nastavak saradnje sa svim obrazovnim ustanovama u opštini Vrbas. U saradnji sa školama i vrtićima i tokom ove školske godine organizovaće ekološke radionice u cilju podizanja svesti o značaju i očuvanju vodnog resursa i zaštiti životne sredine kod najmlađih stanovnika naše opštine.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

JKP “Komunalac” Vrbas učenicima, nastavnicima i zaposlenima u školama opštine Vrbas želi uspešan početak školske godine.

Pogledajte prilog JKP Komunalac Vrbas: