Loš fudbalski vikend za Odžačane. Polet, Zadrugar i Omladinac dominiraju

545

Proteklog vikenda odigrano je treće kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred u kome je na osam mečeva postignuto ukupno 27 golova.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U trećem kolu takmičenja, među prvima na teren su izašle ekipe Borca iz Bačkog Gračaca i Terekveša iz Svilojeva. U veoma napetoj utakmici, prvo poluvreme je prošlo bez golova, a ista situacija je nastavljena i kasnije, ali uz male promene. Meč u Bačkom Gračacu se završio rezultatom 1:1. U sledećem kolu, Borac putuje u Kupusinu, gde će odigrati utakmicu sa fudbalerima Partizana.

Sličan rezultat zabeležen je istog dana i u Odžacima, gde je odigran meč između FK Lidera i Hajduka iz Stapara. Obe ekipe su pokazale veliko umeće, pa je susret završen nerešenim rezultatom 2:2. Idućeg vikenda, Lider putuje u Stanišić, a Hajduk dočekuje OFK Odžake, poslednje na tabeli.

Nedelja je svakako bila zanimljivija kako za publiku, tako i za igrače. Praznik za oči dogodio se u Sivcu, gde je Polet sa ubedljiva četiri gola razlike savladao Mladost iz Kruščića, čime je pojačao poziciju u generalnom plasmanu. Još jedna interesantna utakmica odigrana je u Srpskom Miletiću između Zadrugara iz gostiju iz Kule koja je završena rezultatom 4:1 (2:0). U sledećem kolu, Zadrugar izlazi na megdan sa Sivčanima, a Kula dočekuje Lipar.

Kada smo već kod Lipara, moramo da naglasimo njihov poraz na domaćem terenu, gde su rezultatom 1:2 izgubili od ekipe Partizana iz Kupusine.

Na severu Bačke, publika je uživala u lepom vremenu i atmosferi na stadionu Aleksa Šantić, gde su domaćini savladani od fudbalera Stanišića. Utakmica se završila rezultatom 1:2. U sledećem kolu, Stanišić 1920 dočekuje Lidera iz Odžaka, dok ekipa iz Šantića putuje u Svilojevo.

Prethodni vikend nikako nije bilo uspešan za Odžačane, pa je tako pored Lidera koji je igrao nerešeno na domaćem terenu, OFK Odžaci primio četiri gola i tako ostao bez bodova i u ovom kolu. Omladinac iz Deronja, još jednom je pokazao zašto je prvi na tabeli, pa je ovaj meč završen rezultatom 0:4.

Za sam kraj kola, selimo se u Bački Monoštor i prenosimo vam rezultat između ekipa Dunava i Jedinstva iz Ribareva. Domaćini su na samom početku pokazali dominaciju, pa je tako meč završen rezultatom 2:0 u korist Dunava.

Što se tiče stanja na tabeli, prvo mesto zauzima Omladinac iz Deronja, drugi je Zadrugar i treći Polet. Sva tri kluba su do sada osvojila po sedam bodova. Na četvrtom mestu, u stopu ih prati Dunav sa osvojenih šest bodova i Hajduk iz Stapara, sa ukupno pet bodova.