Proleter iz Ravnog Sela izgubio u gostima, Iskra iz Kucure pobedila na domaćem terenu

184

Iza nas je treće kolo Područne fudbalske lige Subotica, u kojoj se između ostalih, takmiče Iskra iz Kucure, Obilić iz Zmajeva, Sutjeska iz Bačkog Dobro Polja i Proleter iz Ravnog Sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Među prvim klubovima, već u subotu 31. avgusta, na teren su izašli igrači Proletera iz Ravnog Sela koji su u gostima, rezultatom 2:1 savladani od ekipe Sloge iz Ostojićeva. U sledećem kolu, Proleteri dočekuju Panoniju, a Sloga putuje u Đurđin.

U Kucuri je odigrana odlična utakmica između domaće Iskre i fudbalera Obilića iz Novog Kneževca. Iako se prvo poluvreme završilo sa uzbudljivih 1:1, Iskra je u drugom poluvremenu postigla još dva gola, čime je krajnji rezultat na semaforu bio 3:1. Ovom pobedom, Iskra je samo potvrdila svoje prvo mesto na tabeli! U četvrtom kolu, Kucura putuje u Lovćenac gde će se sastati sa ekipom FK Njegoš.

Ne tako sjajan vikend imao je Obilić iz Zmajeva, koji je igrao nerešeno sa ekipom Preporod iz Novog Žednika. Rezultat na poluvremenu je iznosio 1:1, dok su u drugom poluvremenu obe ekipe postigle po jedan pogodak. Meč se završio konačnim 2:2. U sledećem kolu, Obilić dočekuje Sentu, a Preporod putuje u Bačko Dobro Polje.

Što se tiče ekipe FK Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja, nerešenu utakmicu su odigrali u Feketiću, gde su se sastali sa ekipom FK Jadran. Meč se završio rezultatom 1:1 (1:1).

U ostalim susretima, Senta je odigrala nerešeno sa Srbobranom, kao i Radnički 1905 sa Đurđinom, oba meča su se završila rezultatom 2:2. Malo bolji rezultat imao je Napredak iz Nadalja koji je savladao ekipu Proletera iz Njegoševa.

Što se tiče stanja na tabeli, na prvom mestu se nalazi Iskra iz Kucure, zatim Obilić iz Novog Kneževca i na trećem mestu Panonija IM Topola. Sva tri kluba imaju po tri boda.