U Zmajevu završen turnir u basketu, pobedu odnela ekipa Armagedon iz Novog Sada

473

ZMAJEVO - Na terenima Sportskog centra u Zmajevu je od 30. avgusta do 1. septembra održan turnir u basketu 3 na 3, u organizaciji SU "Zmajevo 21213" i Mesne zajednice Zmajevo.

U veoma jakoj konkurenciji takmičilo se 17 ekipa, pet više nego prethodne godine, a epitet najboljih odnela je ekipa „Armagedon“ iz Novog Sada kojima je pripala novčana nagrada u iznosu od 60.000 dinara. Drugo mesto i nagradu od 15.000 dinara osvojila je ekipa „Kolizija“ iz Novog Sada, a treće ekipa „Auto kuća Sekulić“ takođe iz Novog Sada, uz novčanu satisfakciju od 5.000 dinara. U finalnoj večeri održano je i takmičenje u šutiranju trojki, a najprecizniji je bio takmičar Dejan Ilić iz Sombora.

„Po kvalitetu ekipa turnir je ove godine bio sigurno jedan od jačih u okolini, a i posećenost publike je bila dosta dobra, tako da je opšti utisak odličan. Nadamo se da će i ovaj turnir, kao što su to turnir u malom fudbalu i Kulturno leto, postati tradicija i nešto po čemu će, između ostalog, naše mesto biti prepoznatljivo. Mesna zajednica će nastaviti da podržava rad svih organizacija, udruženja i klubova u Zmajevu, a ovim putem se zahvaljujemo momcima iz Sportskog udruženja „Zmajevo 21213″, bez čije inicijative i truda svakako ne bi ni bilo ovog turnira. Nadamo se da ćemo ubuduće realizovati još zajedničkih aktivnosti na promociji sporta i zdravog načina života“, rekao je za „Naše Mesto“ predsednik Saveta Mesne zajednice Zmajevo i odbornik u lokalnom parlamentu Nemanja Zavišić.