KSR Dunav Karavukovo vicešampion Srpske bass lige

401

KARAVUKOVO / BEZDAN - Završno kolo Srpske bass lige na Bajskom kanalu kod Bezdana ipak je održano, uprkos visokom temperaturom i niskim vodostajem.

Foto: KSR Dunav Karavukovo

Ispred KSR Dunav Karavukovo takmičili su se Nikola Kozić, Dušan Lazić i Svetozar Batinić (Fanatic tim). Strašni i iskusni basolovci su iskoristili svoju šansu i dobrim ulovom prvog dana obezbedili drugu poziciju, što se pokazalo sutradan i konačnim plasmanom.

Osvajači rezultatski visokog drugog mesta, vicešampioni lige Black bass, u vitrinama pored ovog pehara od ranije čuvaju i titulu prvaka lige i pehar za drugo mesto. Iskustvo ekipe je veliko, a treninzi i volja su na kraju dali rezultat.

Foto: KSR Dunav Karavukovo

Pobednici lige su dvojac Bojanić i Sirar – „Carp System Spro & Gamakatsu Bass Team“ koji su zaista fantastično otpecali ovu sezonu i pritom oborili mnoge rekorde lige, drugo mesto zauzela je ekipa KSR Dunav Karavukovo (Kozić, Lazić i Batinić), treće mesto „VIP Mighty M“ (Ćaćić, Stojaković i Todorović), četvrto mesto „Formax Bass Team“ (Popović i Lončar), dok je peto mesto pripalo ekipi „DAM Team“ (Mujović, Berak, Gajčić).

Iz ovih pet ekipa formiraće se reprezentacija Srbije u lovu basa koja će 2020. godine nastupiti na svetskom prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama.