PFL Subotica: Poraz Iskre u Lovćencu, Bačkopoljci trijumfovali kod kuće

377

Proteklog vikenda su odigrane utakmice 4. kola PFL Subotica u kojoj su se takmičili klubovi iz Kucure, Zmajeva, Bačkog Dobrog Polja i Ravnog sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Igrači Iskre iz Kucure su bili gosti u Lovćencu gde su odigrali utakmicu protiv fudbalskog kluba Njegoš. Usled nedostatka sportske sreće, Iskra je na poluvremenu primila tri gola od domaćina iz Lovćenca i do kraja utakmice nisu uspeli da preokrenu situaciju u svoju korist. Meč je završen pobedom Njegoša sa 5:1.

Obilić iz Zmajeva poražen je na domaćem terenu od ekipe Sente. Posle prvog poluvremena koje je završeno bez golova, konačni rezultat je 2:0 za goste iz Sente.

Malo više sreće imali su domaćini (Sutjeska) iz Bačkog Dobrog Polja koji su spremno dočekali Preporod iz Novog Žednika i i tokom cele utakmice su uspeli da održe prednost i završe utakmicu u svoju korist sa 2:1.

Samo jedan gol je pao na utakmici između Proletera i Panonije IM Topola. Domaćini iz Ravnog Sela su ostvarili pobedu nad Panonijom rezultatom 1:0 i tom pobedom su uspeli da se popnu na osmo mesto na tabeli.

U sledećem kolu Preporod iz Novog Žednika dočekuje Sentu, a Radnički iz Bajmoka Obilić iz Zmajeva. Fudbalski klub Đurđin će gostovati na Panoniji gde će ih dočekati domaćini Panonija IM Topola. Njegoš iz Lovćenca će gostovati u Nadalju gde će odigrati utakmicu sa Napretkom. Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja će ugosititi fudbalski klub Proleter iz Njegoševa. Sve utakmice će se odigrati 14. i 15. septembra sa početkom u 16:00 časova.