Trijumf Vrbasa, Crvenke i Sloge u četvrtom kolu Vojvođanske lige Sever

226

U subotu i nedelju odigrane su utakmice četvrtog kola Vojvođanske lige Sever u kojoj se takmiče klubovi iz opština Kula i Odžaci i grada Sombora.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Koristeći prednost domaćeg terena, Crvenka je ostvarila svoju prvu pobedu u sezoni, savladavši odžački Tekstilac rezultatom 2:0. Nažalost, Radnički iz Sombora nije bio te sreće i u teškoj borbi izgubio je od ekipe Krila Krajine sa 3:2.

Nesalomiva Sloga iz Čonoplje od ovog kola krasi prvo mesto na tabeli na koje se uspela sjajnom pobedom nad Bajšom. Spretnim potezima, Sloga je zadala gostima četiri gola, ne ostavivši im prostora za uspešan napad. Konačan rezultat utakmice u Čonoplji je 4:0 za domaćina.

Posle nerešenog rezultata u prošlom i pobede od 2:1 nad ekipom Mladosti iz Turije u poslednjem kolu, postalo je sasvim jasno da se igrači OFK Vrbas polako bude. Vrbašani za vikend putuju u Tavankut gde će se sastati sa istoimenim timom. Sudeći po iskustvu iz prošle sezone, ishod utakmice ova dva tima je potpuno neizvestan.

U ostalim susretima Bačka iz Pačira igrala je bez golova sa OFK Stari grad, kao i Vojvodina i Tavankut. ČSK Pivara Čelarevo savladala je u gostima Mladost iz Bačkog Petrovca sa 3:2, dok su OFK Mladost APA i Tisa igrali nerešeno 1:1.