Individualni i grupni prevoz u inostranstvo preko “Boban prevoza”

103

KULA - Firma "Boban prevoz" odnedavno vrši prevoz putnika po inostranstvu. Linija Gising - Grac - Beč je uvedena početkom avgusta, kao i prevoz do drugih evropskih zemalja.

Linija Gising – Grac – Beč uvedena je kao odgovor na potrebu osoba koje u Austriju odlaze na privremeni rad, u većini slučajeva kao pomoć u kući, tj. kućna nega starijih osoba. “Boban prevoz” putnike vozi do tačne adrese poslodavca, a stvar dogovora je i povratak na kućnu adresu.

Tim povodom smo razgovarali sa Slobodanom Šljivićem, vlasnikom firme.

“Pored naših putnika koje vozimo za Austriju, sada smo otvorili mogućnost vožnje i do drugih zemalja Evropske unije. Za početak vam nudimo mogućnost prevoza do Mađarske, Slovačke i Austrije.”

“Ono što se podrazumeva jeste da možete da se oslonite na nas u potpunosti. Veliki broj ljudi svakodnevno putuje i koristi naše usluge prevoza do inostranstva, bez obzira na svrhu i cilj putovanja. Odvešćemo vas bilo gde, veoma efikasno, a što je najbitnije udobno i bezbedno”, kaže Slobodan Šljivić.

Vreme polaska je u ranim jutarnjim časovima, kako bi se što lakše prešla granica i ostvario povratak u istom danu, osim ako neko od putnika ide na dalju destinaciju.

Moto firme “Boban prevoz” glasi: “Vozite se udobno, brzo i lako. Trudićemo se da uvek bude tako.” Proverite zbog čega.