Resurs centar za organizacije civilnog društva: Dani otvorenih vrata

98

BEČEJ - Bečejsko udruženje mladih jednom mesečno otvara svoja vrata za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva. Tokom "Otvorenih vrata" vršiće se konsultacije iz različitih oblasti rada udruženja građana sa teritorije Vojvodine.

Bečejsko udruženje mladih prepoznaje napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i poznati su izazovi sa kojima se oni susreću u svom radu.

„Otvorena vrata“ je prilika da predstavnici udruženja ostvare kontakt „licem u lice“ sa ekspertima „Resurs centra za organizacije civilnog društva u Srbiji“, te potraže i dobiju savet na bilo koju temu od značaja za rad udruženja.

„Otvorena vrata“ koja organizuje Bečejsko udruženje mladih održaće se u prostorijama udruženja, na adresi Glavna 47, u Bečeju, po sledećem rasporedu:

  • 27. septembar od 17 do 20 časova na temu „Projektno finansiranje organizacija civilnog društva“
  • 25. oktobar od 17 do 20 časova na temu „Pristup informacijama od javnog značaja“
  • 25. novembar od 17 do 20 časova na temu „Komunikacija OCD sa medijima i javnošću“
  • 16. decembar od 17 do 20 časova na temu „Priprema završnih računa za organizacije civilnog društva“

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“ podržanom od strane Evropske Unije.

Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacija, Srbija u pokretu, Centar za socijalnu politiku i Catalyst Balkan.

Ukoliko vas zanima koje još usluge pruža Resurs centar možete da posetite ovaj link, a za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa radom Resurs centra možete pisati na mejl: [email protected]