Sportsko udruženje „Kinder“ vrši upis dece od tri do devet godina

407

KULA - Sportsko udruženje "Kinder" iz Kule vrši upis mališana uzrasta od tri do devet godina kojima će prilagođene i ciljane vežbe omogućiti pravilan fizički razvoj.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Detetu se prilikom upisa otvara sportski karton u kome se prati njegov razvoj i gde im se na svaka tri meseca pregledaju tabani i kičmeni stub i upisuju promene na osnovu kojih se formiraju vežbe.

Korektivnim i preventivnim vežbama, uz sportsku igru i animaciju, deca jačaju muskulaturu neophodnu za pravilan razvoj bez deformiteta, pritom razvijaju motoriku pokreta, koordinaciju, brzinu, snagu i ravnotežu. Pored toga, mališani imaju priliku da savladaju osnovne elemente košarke, tenisa, fudbala, odbojke, atletike i gimnastike.

U Sportskom udruženju “Kinder” sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja u saradnji sa višim fizioterapeutom. Prva nedelja treninga je besplatna.

Treninzi se održavaju u sportskoj sali Osnovne škole „Petefi brigada“ u Kuli, utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:00 časova, a cena mesečne članarine iznosi 1.200 dinara.

Više informacija možete da dobijete na sledeće telefone:

  • Prof. Srđan Srdić 061/52-48-707
  • Prof. Ela Horn 064/30-41-987