PFL Subotica: Odlična igra Obilića iz Zmajeva, Bačkopoljci igrali nerešeno u Njegoševu

248

PFL Subotica - Fudbalski klubovi Područne fudbalske lige Subotica sastali su se za vikend kako bi odigrali peto kolo.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U subotu, 14. septembra sa početkom u 16:00 časova je odigrana utakmica između Radničkog 1905 iz Bajmoka i fudbalskog kluba Obilić iz Zmajeva. Zmajevčani su imali sreće na gostujućem terenu i pobedili domaćine rezultatom 2:0.

Fudbalski klub Iskra iz Kucure nije najbolje prošao ovog vikenda kao domaćinski klub jer je krajnjim rezultatom od 2:1 izgubio od Proletera iz Ravnog sela. Iako su imali šansu da izjednače rezultat u drugom poluvremenu, nisu uspeli u svojoj nameri i Proleter je izašao kao siguran pobednik iz ove utakmice, popevši se na peto mesto na tabeli.

U nedelju je odigrana utakmica Sutjeska (Bačko Dobro Polje) i Proleter (Njegoševo). Nakon odigranog prvog poluvremena bez golova, nije delovalo kao da će se nešto značajnije promeniti u drugom poluvremenu. Međutim na opšte iznenađenje svih, utakmica je završena nerešeno rezultatom 2:2.

U ostalim susretima Preporod je pobedio Sentu sa 4:3, Srbobran je bio bolji od Sloge iz Ostojićeva sa 4:1, Panonija IM Topola bila je bolja na domaćem terenu od Đurđina i ostvarila pobedu od 3:1, Napredak iz Nadalja dao je pet golova kod kuće, pobedivši ekipu Njegoša sa 5:1, Obilić iz Novog Kneževca bio je bolji od Jadrana sa rezultatom 1:0.

Sledećeg vikenda u Đurđinu će se sastati istoimeni klub i Iskra iz Kucure. Obilić iz Zmajeva u nedelju dočekuje Slogu iz Ostojićeva. Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja će u subotu gostovati u Novom Knaževcu, a početak utakmice se očekuje od 16:00 časova, a Proleter iz Ravnog sela dočekuje Napredak iz Nadalja.