Sjajne pobede Sloge i Tekstilca, Vrbas i Crvenka poraženi u petom kolu Vojvođanske lige Sever

172

VOJVOĐANSKA LIGA SEVER - Fudbalski klubovi Vojvođanske lige Sever sastali su se za vikend gde su odigrali utakmice petog kola.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kako takmičenje polako odmiče, tako Sloga iz Čonoplje učvršćuje prvo mesto na tabeli. Ovaj tim je peto kolo igrao u Bačkoj Palanci protiv domaćina Krila Krajine i uzeo još jednu pobedu. Posle vođstva od 2:0 u prvom delu igre, Sloga je u drugom poluvremenu zabetonirala rezultat i upisala bodove pobedom od 4:0.

Odžački Tekstilac briljirao je ovog vikenda kod kuće, gde je ugostio Radnički iz Sombora i zadao mu četiri pogotka. Iako sezona polako odmiče, Somborci se izgleda još uvek nisu probudili i ovo im je peti poraz. Utakmica je završena rezultatom 4:0 za Tekstilac.

Nisu ni Vrbas i Crvenka sjajno prošli ovog vikenda na gostovanjima. Vrbašani su u Tavankutu poraženi sa 2:0 od istoimenog kluba, dok je Crvenka primila čak šest golova u Bačkoj Palanci od Starog grada, završivši meč bez zadatih golova.

U ostalim susretima Tisa i Bačka, kao i Bajša i Vojvodina igrali su nerešeno 2:2, ČSK Pivara je pobedila Mladost iz Apatina, Mladost iz Turije pretrpela je poraz od Mladosti iz Bačkog Petrovca 2:0.