Kordun iz Kljajićeva ostvario novu pobedu u okviru petog kola PFL Sombor

343

PFL Sombor - Za vikend je odigrano 5. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Timovi koje prati naša sportska redakcija uglavnom su ostvarili dobre rezultate u ovom kolu.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Borac 46 iz Obrovca je jedini tim koji je u proteklih pet kola ostvario maksimalni učinak. Oni su u tek odigranom kolu u gostima pobedili ekipu Kulpina sa 5:1, pa zato potpuno zasluženo zauzimaju prvu poziciju na tabeli i kako stvari trenutno stoje, jedan su od najozbiljnijih timova koji pretenduju da se naredne sezone takmiče u višem rangu.

Hercegovac iz Gajdobre takođe ima sjajan niz od četiri pobede, a u proteklom kolu su pobedili Maglić sa 3:1, takođe u gostima. Vojvodina koja je trećeplasirana sa sjajnih 10 bodova je gostovala u Ruskom Krsturu, gde su od sve boljeg FK Rusin poraženi sa 4:0.

Od ostalih timova koje pratimo, Radnički 1918 iz Ratkova pobedio je Budućnost iz Mladenova rezultatom 3:2, Kordun iz Kljajićeva se nakon dva protekla kola u kojima je bio poražen oporavio i ubeležio pobedu protiv BSK-a iz Bačkog Brestovca sa 3:1, dok je Polet iz Karavukova gostujući u Somboru kod ŽAK pobedio sa 4:1.

Novo 6. kolo biće odigrano već narednog vikenda, u subotu i nedelju, sa početkom od 16:00. Nadamo se nekim novim raspletima i dobrim rezultatima naših timova.