Poraz Budućnosti na domaćem terenu u Savinom Selu, Eđšeg iz Malog Iđoša ostvario ubedljivu pobedu

90

Proteklog vikenda je odigrana utakmica 2. kola MFL Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran. Budućnost iz Savinog Sela je u nedostatku sportske sreće na domaćem terenu izgubio od kluba Tomislavci.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Utakmica koja se odigrala u Savinom Selu nimalo nije bila monotona jer su se domaćini zaista potrudili da opravdaju prošlonedeljnu pobedu, ali gostujući tim iz Tomislavca je za nijansu bio bolji i odneo je pobedu rezultatom 2:1 i time su osigurali drugo mesto na tabeli.

U ostalim utakmicama koje su odigrane u nedelju, Mladost radost iz Srbobrana je odneo sigurnu pobedu od čak pet golova nad domaćim timom Slavija iz Novog Orahova. Fudbalski klub Slavija nije imao nikakve šanse ni prilike da se bar malo približi broju golova jer su Srbobranci bili nemilosrdni u svojoj igri i nisu dozvolili da ih bilo šta ometa u ostvarivanju pobede.

Slična situacija desila se i tokom utakmice Mladost iz Radičevića i gostujućeg tima Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela gde je domaćin dao pet golova gostima i to tri u prvom poluvremenu. Iako je delovalo da su se fudbaleri Jedinstva trgli jer su uspeli da daju jedan gol u prvom poluvremenu, krajnji rezultat je ipak bio 5:1 za Mladost.

Samo dan ranije, u subotu je odigrana utakmica u kojoj je sa istim rezultatom od 5:1 pobedu odneo gostujući tim iz Malog Iđoša. Sloboda iz Male Moravice ostala je uskraćena za pobedu od strane kluba Eđšeg koji su se svojski potrudili da u drugom poluvremenu daju čak tri gola domaćinima. Ovom pobedom fudbalski klub Eđšeg se popeo na prvo mesto tabele sa ukupno 6 bodova.

Sledećeg vikenda će se odigrati treće kolo MFL Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran u kojoj će Mladost radost u goste primiti Slobodu iz Stare Moravice, Mladost iz Radičevića će gostovati u Malom Iđošu gde će se sresti sa domaćim timom Eđšeg. Tomislavci će biti domaćini sledećeg vikenda i od 16:00 će odigrati utakmicu sa Slavijom iz Novog Orahova, a Budućnost iz Savinog Sela će odigrati utakmicu sa Pobedom.