(FOTO) Crveni krst Odžaci nastavlja sa predavanjima za učenike

149

ODŽACI - Crveni krst Odžaci već tradicionalno u septembru organizuje predavanja za đake prvake na temu "Bezbednost dece u saobraćaju".

Foto: CK Odžaci

Predavanja realizuju predsednik Crvenog krsta Odžaci Radivoje Radivojević koji je ujedno i član Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Odžaci i Davor Stojilković stručni saradnik. Crveni krst Odžaci je za sve prvake obezbedio edukativno-promotivni materijal koji pored poruka sadrži i raspored časova. Predavanja su 17. septembra realizovana u OŠ „Nestor Žučni“ u Laliću i u OŠ „Ratko Pavlović Ćićko“ u Ratkovu, a dan kasnije u OŠ „Vuk Karadžić“ u Deronjama i u OŠ „Bora Stanković“ u Karavukovu.

Foto: CK Odžaci
Foto: CK Odžaci

Iste nedelje realizovana su i dva predavanja u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Odžacima na temu „Prevencija HIV/AIDS-a i PPI“. Prvo predavanje slušali su učenici ekonomskog odeljenja druge godine, a drugo gimnazijalci, takođe druga godina. Predavač je bio Nebojša Stamenković, dugogodišnji aktivni volonter Crvenog krsta Odžaci i edukator u ovoj oblasti.

Foto: CK Odžaci
Foto: CK Odžaci