Savinoselci napunili protivnički gol, sjajna odbrana u trećem kolu protiv Pobede

423

U nedelju je odigrano treće kolo MFL Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran, a tim koji prati naša redakcija ostvario je odličan rezultat u ovom kolu.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Ovog vikenda Budućnost iz Savinog Sela je maestralno odigrala utakmicu protiv Pobede. Gostujući tim iz Savinog Sela je domaćinima uspeo da da čak četiri gola, ne prepustivši im nijednu šansu za uspešan kontranapad. Zahvaljujući ovoj sjajnoj pobedi od 4:0, Budućnost se trenutno nalazi na četvrtom mestu na listi.

U ostalim utakmicama odigranim u nedelju, Mladost radost je odneo pobedu nad Slobodom iz Stare Moravice. Srbobran je ovog vikenda slavio pobedu od 3:1. 

Eđšeg iz Malog Iđoša je bio domaćin ovog vikenda FK Mladosti iz Radičevića. Eđšeg je odigrao sjajnu utakmicu i već na poluvremenu sa postignuta tri gola i samo jednim golom za goste, bilo je skoro pa izvesno da će domaćini odneti pobedu. Tako je i bilo, a gosti iz Radičevića su izgubili sa 5:1. Ovom pobedom ekipa iz Malog Iđoša drži prvo mesto na tabeli sa osvojenih devet bodova.

Odličnu utakmicu je odigrao i FK Tomislavci u kojoj su pobedili gostujući tim Slaviju iz Novog Orahova sa 4:1. 

Sledećeg vikenda u Novom Orahovu će se sastati Slavija i Pobeda. Tomislavci će gostovati u Staroj Moravici gde će od 16:00 časova odigrati utakmicu sa FK Sloboda. Mladost iz Radičevića će ugostiti Mladost radost iz Srbobrana, Eđšeg će gostovati u Bačkom Petrovom Selu gde će se sastati sa domaćim timom Jedinstvo.

Budućnost iz Savinog Sela neće igrati u četvrtom kolu.