U Malom Staparu održan sastanak predstavnika mesnih zajednica Zapadnobačkog okruga i opštine Bač

750

SIVAC / MALI STAPAR - Na inicijativu predsednika Saveta mesnih zajednica opštine Kula Bobana Damjanovića, u Malom Staparu je u utorak održan sastanak sekretara mesnih zajednica iz opština Kula, Odžaci, Apatin, Bač i grada Sombora.

Foto: Naše Mesto

Prisutni na sastanku diskutovali su o budžetu za 2020. godinu, kao i o važnim infrastrukturnim projektima, među kojima je Damjanović naveo izgradnju fabrike vode u Kruščiću i Ruskom Krsturu, proširenje puta Kruščić – Ruski Krstur, izgradnju kanalizacione mreže u Sivcu, kao i rekonstrukciju Doma zdravlja i dečje ambulante u Sivcu, za koju su već obezbeđena sredstva od viših nivoa vlasti, prenosi sajt Opštine Kula.

Foto: Naše Mesto

Pored sekretara mesnih zajednica, sastanku su prisustvovali predsednik opštine Kula Damjan Miljanić, narodni poslanik Goran Nikolić i odbornik u Skupštini grada Sombora Zoran Rus.

Foto: Naše Mesto

Ovo je bio prvi u nizu sastanaka koji ima za cilj unapređenje rada mesnih zajednica po pitanjima koji se tiču konkretnih potreba građana. Sledeći sastanak održaće se 24. oktobra u Apatinu.

Foto: Naše Mesto