Polet iz Karavukova pobedom u gostima došao do četvrte pozicije na tabeli PFL Sombor

270

PFL SOMBOR - Za vikend je odigrano 7. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Obeležilo ga je napredovanje Karavukovčana do četvrte pozicije, ali i još neke sjajne utakmice vodećih timova na gostujućim terenima.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Nakon odigranog sedmog kola postalo je jasno koji timovi imaju ambiciju da se naredne sezone takmiče u višem rangu. To su svakako klubovi koji su u dosadašnjem delu takmičenja pokazali najveću spremnost, ali i rezultate.

Kada govorimo o tim najuspešnijim timovima, moramo reći da su se i u ovom kolu pokazali i potvrdili svoje umeće i to u gostima. Tako je Hercegovac pobedio Tvrđavu sa 1:0, Vojvodina je pobedila somborski ŽAK sa 6:1, a Polet Karavukovo je pobedio Kulpin sa 2:0. Borac 46 je sjajnom pobedom od 4:1 protiv Budućnosti iz Paraga, a u borbi sa Hercegovcem, uz nešto bolju gol razliku zadržao čelnu poziciju na tabeli.

Od timova koje prati naša sportska redakcija, uspešni su još bili i Kordunaši iz Kljajićeva koji su na svom terenu pobedili Radnički 1918 iz Ratkova, kao i Rusin, koji je pobedio Slaviju sa 2:1.

Sledeće kolo će biti odigrano već sledećeg vikenda u subotu i nedelju, sa početkom od 15:30. U okviru ovog kola megdan će podeliti izvrsni Polet iz Karavukova i vodeća ekipa Borac 46 iz Obrovca. Ovaj meč biće odigran u subotu na stadionu u Karavukovu.