Iskra dominirala na domaćem terenu, Obilić iz Zmajeva izgubio u gostima

173

PFL SUBOTICA - Fudbalski klubovi Područne fudbalske lige Subotica sastali su se za vikend kako bi odigrali sedmo kolo.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Proteklog vikenda Obilić iz Zmajeva je gostovao na Panoniji gde je odigrao relativno slabu utakmicu protiv Panonija IM Topola. Poluvreme je prošlo sa jednim golom Topole, a do kraja utakmice uspeli su još tri gola da daju gostima, pa je krajnji rezultat bio 4:1.

U subotu su se u Novom Žedniku susreli Radnički 1905 iz Bajmoka sa lokalnim timom. Domaćini nisu imali dovoljno sreće i motivacije, a gosti su tokom cele utakmice vodili i uspeli da pobede Preporod sa 2:0.

Senta je gostovala u Ostojićevu gde je odigrala odličnu utakmicu protiv Sloge. Iako je prvo poluvreme odigrano bez golova, drugo poluvreme je bilo veoma uzbudljivo i završeno je rezultatom 3:0 za Sentu. Pobedivši na ovoj utakmici, Senta se popela na drugo mesto na tabeli.

Iska iz Kucure je u nedelju na domaćem terenu uspela da savlada Srbobran. Domaćini su iskoristili prednost domaćeg terena i gostima dali čak četiri gola tokom prvog poluvremena. To je dalo motivaciju timu iz Srbobrana da se trgnu i u toku drugog poluvremena su uspeli da približe rezultat Iskri, međutim semafor je na kraju utakmice presudio u korist Iske i utakmica je završena rezultatom 4:2.  I pored ovog poraza, Srbobran drži prvo mesto mesto na tabeli sa ukupno 14 bodova.

Proleter iz Ravnog Sela je u nedelju uspeo da da samo jedan gol u gostima u Feketiću i to u drugom poluvremenu. Jadran je vodio čitavu utakmicu, a susret je završen u potpunu korist Jadrana rezultatom 4:1. 

Sutjeska je u nedostatku sportskog duha izgubila na domaćem terenu u Bačkom Dobrom Polju protiv Njegoša iz Lovćenca sa 4:1. Ovim porazom Sutjeska je pala na 8 mesto na tabeli, a Njegoš je uspeo da se popne na treće mesto sa ukupno 12 tabelarnih bodova.

Proleter iz Njegoševa je u nedelju od 15:30 časova na domaćem terenu izgubio od Obilića iz Novog Kneževca sa 2:0 i sa samo 7 bodova, pali su na 14 mesto na tabeli.

U sledećem, 8. kolu koje će se odigrati za vikend, Proleter iz Ravnog Sela će dočekati Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja, a Iskra Iz Kucure će gostovati u Zmajevu kod Obilića.