(FOTO) Povređenom radniku kulskog Komunalca potrebna naša pomoć

4334

KULA - Krajem jula 2019. godine dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teže povređen radnik JKP Komunalac Kula Borivoje Milojković.

Borivoje Milojković

Naime, zbog velikih vrućina, radnici kulskog Komunalca smeće su tokom leta odvozili u večernjim satima. U nedelju 28. jula, oko 22:00 sata, vozač putničkog automobila, koji je, prema nezvaničnim informacijama, bio pod dejstvom alkohola, udario je u zadnji deo kamiona i povredio donje ekstremitete radniku Komunalca koji je bio na radnom zadatku.

Boro je hitno transportovan u Opštu bolnicu Vrbas, odakle je prebačen u Klinički centar Vojvodine. Period oporavka će biti dug i uskoro ga čeka još jedna operacija.

Ceo proces oporavka bio bi mnogo lakši da Boro ne živi u nehumanim uslovima. Njegovi prijatelji pokušali su da očiste i adaptiraju kuću u kojoj je stanovao, ali bezuspešno. Zbog toga su odlučili da mu iznajme manji stan koji su uredili kako bi povređenom kolegi olakšali život.

Kuća u kojoj je Bora stanovao pre nesreće:

Uz pomoć JKP „Komunalac“ Kula prostor je okrečen, nabavljena su pomagala, televizor, pećka, ali ovom stanu nedostaje još mnogo toga. Ukoliko posedujete neki komad nameštaja ili garderobe koji vam nije potreban, a želite da donirate, možete da se javite na broj: 063/539-162. Takođe, dobrodošla su i novčana sredstva!

Stan koji Borini prijatelji sređuju: