(VIDEO) Posetili smo Constrictor Fight Team uoči petog Grepling kupa Srbije u Kuli

686

KULA - U sali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli 17. novembra će se održati peti po redu Grepling kup Srbije.

Dejan Tešić i Dražen Seničak / Foto: Naše Mesto

Tim povodom razgovarali smo sa Dejanom Tešićem i Draženom Seničkom iz Constrictor Fight Team-a, koji su nam otkrili više detalja o prijavama i samom takmičenju.

Organizatori su nam, između ostalog, otkrili da ove godine koriste Smoothcomp, centralizovani sistem za prijavu takmičara i organizaciju samog takmičarskog dana, koji prijavljenima omogućava da na svom telefonu prate raspored borbi i znatno olakšava kompletnu organizaciju.

Dejan i Dražen rekli su nam da je prošle godine bilo prijavljeno 250 takmičara i da ove godine očekuju još više, imajući u vidu da interesovanje svake godine raste.

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, odlučeno je da se ove godine takmičenje održi mesec dana ranije zbog eventualnih vremenskih nepogoda, kao što je ona iz 2018. godine, kada je dva dana pred turnir počeo da veje sneg koji je gotovo onemogućio kretanje.

Organizatori su nam takođe rekli da su ove godine preuzeli težinske kategorije od Svetske rvačke unije, tako da će se 17. novembra na borilištima u Kuli naći ukupno 47 težinskih i godišnjih kategorija.

Prijave takmičara moguće su do 15. novembra.

O čemu smo još razgovarali sa Dejanom Tešićem i Draženom Seničkom poslušajte u videu koji sledi: