JKP Komunalac Vrbas 12. oktobra odnosi kabasti otpad

578

VRBAS - Radnici Poslovne jedinice "Čistoća" JKP "Komunalac" Vrbas sprovešće akciju odnošenja kabastog otpada sa vrbaskih ulica u subotu, 12. oktobra.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Sugrađani mogu da ostave kabaste stvari ispred svojih kuća tog dana rano ujutro, odnosno, najkasnije do sedam sati.

“Ovo je tzv. jesenja akcija odnošenja kabastog otpada. Apelujem na građane da otpad bude na vreme iznet kako bi naše ekipe to blagovremeno odnele. Kao i uvek, odnosiće se klasičan kabasti otpad pod kojim podrazumevamo delove starog nameštaja, automobilske gume, tvrdu plastiku odnosno onaj otpad koji je u toku godine prikupljen u domaćinstvu, a redovnim putem nije mogao biti odnesen. Pozivamo građane da iskoriste ovu priliku i da iznesu svoj kabasti otpad. Ovu akciju radimo u sklopu redovnih aktivnosti i ta vrsta usluge se ne naplaćuje. U slučaju da nekome iz tehničkih razloga ne bude odnet kabasti otpad građani mogu da nam se obrati na telefon PJ “Čistoća” 706-083, kako bi rešili eventualni problem te vrste”, rekao je poslovođa PJ “Čistoća” Mladen Pavlović.

Prema rečima Pavlovića, žitelji sela opštine Vrbas o akciji iznošenja kabastog otpada biće blagovremeno obavešteni.

Apeluje se na građane da ne iznose građevinski materijal i otpad životinjskog porekla, jer radnici JKP Komunalac Vrbas tu vrstu otpada neće odnositi.