Treća pobeda za Budućnost iz Savinog Sela, Srbobranci napunili mrežu Jedinstva

217

Proteklog vikenda je odigrana utakmica petog kola MFL Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran. Budućnost iz Savinog Sela je u nedelju odigrala utakmicu protiv Slavije.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Savinoselci su u nedelju, 6. oktobra ugostili ekipu Slavije iz Novog Orahova. Domaćini nisu dopustili gostima da se opuste i nijednu šansu za bilo kakvu asistenciju im nisu dozvolili tako da je utakmica završena u potpunu korist Budućnosti, rezultatom 2:0. Budućnost iz Savinog Sela se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa ukupno devet bodova.

Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela je gostovalo u Srbobranu i nažalost kući su se vratili bez ijednog boda, a fudbaleri Mladost radinost su slavili ubedljivu pobedu jer su protivnicima uspeli da zabiju čak 8 golova i ovom pobedom su osigurali treće mesto na tabeli sa 12 bodova.

Tomislavci su na domaćem terenu pobedili Mladost iz Radičevića sa 1:0, a fudbaleri Slobode iz Stare Moravice su trijumfovali u gostima gde su odigrali sjajnu utakmicu protiv Pobede. Krajnji rezultat je bio 4:1 za Slobodu.

U sledećem kolu će fudbaleri Budućnosti iz Savinog Sela gostovati u Staroj Moravici gde će igrati protiv Slobode. Utakmica će se odigrati 12. oktobra sa početkom u 15:00 časova.