(FOTO) Portal „Naše Mesto“ poklonio novi frižider Bori iz Komunalca

2621

KULA - Akciji prikupljanja pomoći za teško povređenog Borivoja Milojkovića iz Kule priključila se i naša redakcija, pa smo tim povodom obezbedili novi Gorenje frižider koji je Bori preko potreban.

Frižider i Stork Imes proizvodi

Već nekoliko dana se javljaju dobri ljudi sa svih strana koji žele da pomognu Bori, kako bi mu povratak na kućno lečenje bio što lakši. Do sada je prikupljeno dosta nameštaja, ali akciji još nije kraj. Naša redakcija je obezbedila frižider, a na spisku su još ostali orman, TV komoda, tepih, zavese, linoleum… 

Uz pomoć JKP „Komunalac“ Kula okrečen je stan koji njegovi prijatelji adaptiraju i sređuju već nekoliko dana. Akciji se priključila i medicinska sestra iz Opšte bolnice Vrbas koja je pored veša i sredstava za ličnu higijenu donirala novac kojim je Bori produžen boravak u privatnom domu, dok njegov ne bude spreman. Bilo je tu još dosta humanih pojedinaca koji su nesebično pomogli i koji i dalje pomažu.

Plus Cash&Carry napunio novi frižider

Da iznenađenjima nema kraja, dokaz je i donacija koju je obezbedio Plus Cash&Carry iz Kule. Naime, pošto je Boro dobio novi frižider, Plus Cash&Carry je donirao svoje proizvode iz mesne industrije Stork Imes Lipar, zatim dobro poznatu Aqua Bella vodu, kao i sve vrste Relax sokova. Kao društveno odgovorna kompanija, Plus Cash&Carry se odmah priključio ovoj akciji. Ovo je ujedno poziv i ostalima da pomognu koliko god mogu, jer je Bori, koji je teško povređen obavljajujći svoj posao, potrebna bilo kakva pomoć.

Podsećamo, radnik JKP “Komunalac” Kula Borivoje Milojković teško je povređen krajem jula dok je bio na radnom zadatku, kada je u kamion na kome je stajao, udarilo putničko vozilo. Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila bio je pod dejstvom alkohola. Borku su tada povređeni donji ekstremiteti, zbog čega je hitno transportovan u Opštu bolnicu Vrbas, odakle je prebačen u Klinički centar Vojvodine. Period oporavka će biti dug i uskoro ga čeka još jedna operacija.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete, možete da se javite na broj: 063/539-162. Takođe, dobrodošla su i novčana sredstva!