(VIDEO) Šta ćete moći da pogledate u bioskopu Jugoslavija tokom oktobra

492

VRBAS - Kao i svakog meseca, bioskop "Jugoslavija" je i u oktobru pripremio bogat filmski program koji čine najnovija ostvarenja sedme umetnosti.

„Vojna akademija 5“ na programu je 10, 11. i 12. oktobra od 19:00 časova. Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Američki horor „Ukleto“ biće prikazan istim danima od 21:15. Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

„Dauntonska opatija“ biće prikazana 14, 15, 21. i 22. oktobra od 19:00 časova. Prvobitno televizijska serija, Dauntonska opatija prati živote porodice Kroli i posluge koja je radila za njih, na početku XX veka, u dvorcu smeštenom izvan grada, u eri vladavine kralja Edvarda VII.

Takođe 14, 15, 21. i 22. oktobra, od 21:15 sati na programu je film „Džoker“ u kome ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija.

Informacije i rezervacije karata na telefon 021/707-501, a cena ulaznice je 250 dinara.