(FOTO) Opremanje stana Bore iz Komunalca pri kraju, potrebni veš mašina i orman

1070

KULA - Posle priče o teškom životu Borivoja Milojkovića iz Kule, koji je krajem jula povređen na radnom zadatku, veliki broj građana javio se sa željom da pomogne.

Zahvaljujući Borkovim prijateljima i kolegama, okrečen je i sređen stan za koji će mu zakup plaćati JKP Komunalac Kula, a humani građani potrudili su se da Borkov novi životni prostor dobije dušu, opremivši ga nameštajem, kućnim aparatima i posuđem.

Donacija Zdravka Mišovića i AK Hajduk maraton tima

Naš poznati atletičar Zdravko Mišović i AK Hajduk Maraton Tim kupili su mini pećnicu, Komunalac je obezbedio peć za grejanje, medicinska sestra Opšte bolnice Vrbas Anastasija Niković doplatila mu je boravak u privatnom domu dok stan ne bude sređen i obezbedila sredstva za higijenu i druge potrepštine. Među donatorima su i Monika Balog Szungyi, Georgina Balog Zweng, Ivan Bačić, Dragana Pacula, Csongor Rittner i mnogi drugi.

Anastasija Niković sa Borom

Akciji prikupljanja pomoći za Borivoja Milojkovića priključila se i naša redakcija, kupovinom novog frižidera koji mu je nedostajao, a Plus Cash&Carry se potrudio da taj frižider napuni proizvodima iz mesne industruje Stork Imes Lipar, kao i poznatom Aqua Bella vodom i svim vrstama Relax sokova.

Donacija Portala „Naše Mesto“ i Plus Cash&Carry

Novi životni prostor povređenog radnika „Komunalca“ dobio je izgled pravog toplog doma i Bora će se za koji dan useliti. Da bi bio potpuno opremljen, stanu još nedostaju veš mašina i orman, pa ovim putem molimo građane koji su u mogućnosti da doniraju ove dve stvari. Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete, možete da se javite na broj: 063/539-162. Takođe, dobrodošla su i novčana sredstva.

Donacija Zdravka Mišovića i AK Hajduk maraton tima

Borivoje Milojković je radnik „Čistoće“ kulskog „Komunalca“ i teško je povređen na radnom zadatku, kada je u kamion udarilo putničko vozilo. Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila bio je pod dejstvom alkohola. Bori su tada teško povređene noge i predstoji mu još jedna operacija i dug i težak period oporavka, a cela priča bila bi drugačija da Bora pre nesreće nije živeo u nehumanim uslovima. Zahvaljujući nesebičnom zalaganju Tomija Tamaša i drugih prijatelja i kolega, Borivoje Milojković će svoj oporavak nastaviti u uslovima dostojnim čoveka.

Borine kolege i prijatelji u trenutku predaha