Juniorska medalja zasijala u Kuli: Drugo mesto za Miloša Milutinovića na Prvenstvu Srbije

792

KULA - U subotu, 12. oktobra, u Čačku, u organizaciji Karate federacije Srbije, održano je zvanično Prvenstvo Srbije za kadete i juniore, gde su zasijali Kuljani Filip Ćosić i Miloš Milutinović, obojica članovi Karate kluba "Vukovi".

Foto: Milorad Krnajac

Njih dvojica su kao članovi juniorske ekipe KK „Borac 021“ nastupali u sportskim borbama, gde su pokazali i dokazali da su trenutno najbolji u državi.

Da uspeh bude veći, Miloš Milutinović je pokazao izuzetan kvalitet i u jako teškoj pojedinačnoj konkurenciji, uspeo je da sa lakoćom dođe do finala. Pobeda je nažalost izostala, ali je ostvario izuzetan uspeh osvojivši visoko drugo mesto.

Ostali takmičari KK „Vukovi“ su takođe nastupili i u pojedinačnoj konkurenciji, ali nažalost nisu uspeli da dođu do pobedničkog postolja.

„U klubu smo prezadovoljni ostvarenim rezultatima. I pored finansijskih problema kojima je bio obeležen početak takmičarske sezone, koji nas je naterao da naše najbolje takmičare prijavimo za KK „Borac 021“, nastavili smo sa trenažnim procesom i pokazali da naš sistem treninga obezbeđuje izuzetno visoke sportske rezultate u ovom sportu. U narednom periodu očekujemo da Miloš Milutinović dobije poziv selektora reprezentacije, što opet predstavlja izuzetan uspeh trenerskog tima, zbog činjenice da je navedeni takmičar pre nepune dve godine obukao kimono i počeo da uči prve karate korake. Nadamo se da će se u narednom periodu prevazići postojeći finasijski problemi i da će klub, kao i u prethodnom periodu, snositi sve troškove nastupa naših perspektivnih takmičara na takmičenjima u zemlji i inostranstvu“, saopštili su u upravi kluba.