PFL Subotica: Sutjeska nije imala sreće na domaćem terenu, poraz Ravnoselaca u gostima

345

PFL Subotica - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Subotica u kojoj su se takmičili klubovi iz Kucure, Zmajeva, Bačkog Dobrog Polja i Ravnog Sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Obilić iz Zmajeva se u subotu sastao sa Napretkom iz Nadalja gde su odigrali nerešenu utakmicu sa krajnjim rezultatom 2:2. Iako je tokom cele utakmice delovalo da će gosti iz Zmajeva pobediti, domaćini su uspeli da daju još jedan gol i izjednače utakmicu.

U subotu su u Novom Kneževcu utakmicu odigrali Obilić i Njegoš iz Lovćenca, a gostujući tim je u potpunosti dobio utakmicu jer je dao čak pet golova. Utakmica je završena rezultatom 5:0.

Panonija IM Topola je istog dana ugostila ekipu Radničkog 1905 iz Bajmoka gde su uspeli da utakmicu završe u svoju korist rezultatom 3:1. 

Iskra iz Kucure je u nedelju na domaćem terenu dočekala FK Senta, ali nisu imali preterano mnogo sreće, jer su gosti uspeli da ih pobede, a krajnji rezultat je bio 3:1 za Sentu. Senta se ovom pobedom popela na drugo mesto na tabeli sa ukupno 17 bodova, dok je Iskra pala na 14. mesto.

U Bačkom Dobrom Polju se u nedelju odigrala utakmica izmešu domaćeg tima Sutjeske i Đurđina. Domaćini ovog puta nisu imali sreće i izgubili su od gostujućeg tima sa 1:0. 

Fudbalski klub Proleter iz Ravnog Sela se u gostima susreo sa istoimenim klubom iz Njegoševa, gde su odigrali odličnu i napetu utakmicu. Utakmica je završena u korist gostujućeg tima rezultatom 3:2. Proleter iz Ravnog Sela se trunutno nalazi na šestom mestu sa ukupno 15 bodova.

Preporod je pobedio Slogu sa 3:0, Jadran je u Feketiću ugostio Srbobran i uspeo je da pobedi gostujući tim sa 4:3.

U sledećem, 10. kolu timovi koje prati naša redakcija će odigrati sledeće utakmice:

Proleter iz Ravnog Sela će na domaćem terenu igrati protiv Obilića iz Novog Kneževca, Obilić iz Zmajeva će dočekati Jadran iz Feketića, Iskra će odigrati utakmicu u Bajmoku sa Radničkim 1905, a Srbobran će na domaćem terenu ugostiti Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja.