Uskoro postavljanje novogodišnje dekoracije u mestima opštine Kula

350

KULA - Na redovnom sastanku predsednika opštine Kula i direktora komunalnih preduzeća, koji je održan 15. oktobra, razgovaralo se o temama koje se tiču vodovodne mreže, novogodišnje rasvete i zimske službe.

Foto: J. B. fotopres.com

Pored Damjana Miljanića, sastanku su prisustvovali i v.d. direktora JKP „Komunalac“ Kula Marko Pešić, zatim v.d. direktora crvenačkog JKP „Vodovod“ Miljan Drašković, direktor JKP „Radnik“ Sivac Željko Madžarev, direktor JKP „Ruskom“ iz Ruskog Krstura Igor Fejdi i rukovodilac Odeljenja za investicije, zaštitu životne sredine i energetski menadžment Blažo Kostić.

Kako prenosi kulski opštinski sajt, u toku je priprema projektne dokumentacije za upravljanje sistemom vodovoda, prema zahtevima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije. Ovo je ujedno i druga faza koja se tiče dobijanja sredstava za modernizaciju vodovodne mreže.

Na sastanku je bilo reči i o novogodišnjoj dekoraciji u svim naseljenim mestima opštine Kula, a pripreme za postavljanje počinju u ponedeljak 21. oktobra.

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ Kula završilo je nabavku soli i agregata i uskoro će biti postavljen plan zimske službe.

Kako bi početak zimske sezone bio spremno dočekan, potrebno je da sva komunalna preduzeća izvrše proveru svojih radnih mašina, prenosi info portal Opštine Kula.