(VIDEO) JKP „Komunalac“ Vrbas donirao klima uređaj Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“

735

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas doniralo je klima uređaj Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Imajući u vidu značaj dobre opremljenosti ustanove nastavnim i tehničkim sredstvima, preduzeće je doniralo inverter klimu za potrebe rada u kabinetu za matematiku.

Na ovom poklonu komunalcima se zahvalila direktorka škole Slavica Gvozdenović.

„Sa velikim zadovoljstvom i radošću, u ime kolektiva, učenika i roditelja, zahvaljujem se JKP „Komunalac“. Naša škola ima već dugi niz godina jako dobru saradnju sa ovim preduzećem. Sve što smo do sada tražili od firme „Komunalac“, sve su nam izašli u susret. Naši učenici sa radošću su dočekali klima uređaj. Ovim poklonom završili smo opremanje desnog krila škole, koje je na sunčanoj strani. Sada će uslovi rada naših učenike i kolege biti na zavidnom nivou“, rekla je direktorka Gvozdenović.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Izvršni direktor JKP Komunalac Vrbas, Igor Škundrić, nije krio zadovoljstvo zbog uručenja klima uređaja OŠ “Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu.

„Trudimo se da kroz svoj rad damo doprinos i široj zajednici. Pomažemo predškolske ustanove, škole, sportska udruženja, udruženja građana, ali i pojedince. Svake godine opredelimo sredstva u ove namene. Smatramo da je to naša društvena odgovornost, jer se bavimo javnim poslom. Meni lično najmilije je kada pomažemo školama i sportskim udruženjima, jer tako kod dece jačamo i intelektualnu i fizičku i duhovnu stranu. Pomažemo da izrastu u časne i poštene ljude, izgrađene u svakom smislu. Nastojimo da „Komunalac“ bude moderna firma i u tom procesu modernizacije imamo moralnu obavezu da pomažemo drugima u okruženju. U tome nam pomaže i Opština Vrbas. Tako smo i danas, nadam se, učinili jedno dobro delo. Na ovome se nećemo zaustaviti. Pomagaćemo u skladu sa mogućnostima i ubuduće“, naglasio je Škundrić.

JKP „Komunalac“ Vrbas donirao je školi klimu na njihovu molbu. Dobri uslovi i savremeno opremljeni kabineti i učionice, preduslov su postizanje dobrih rezultata u nastavi i vannastavnim aktivnostima. Nadamo se da je i ovaj naš mali dar doprinos ovom procesu, kažu u „Komunalcu“.

„Komunalac“ se ovom prilikom zahvaljuje Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ na gostoprimstvu i nada se daljoj dobroj saradnji sa ovom obrazovnom ustanovom.

Pogledajte prilog: