(VIDEO) Grdana, Jeti i Rambo stižu u bioskop Jugoslavija

990

VRBAS - Bogat filmski program u bioskopu "Jugoslavija" očekuje sve ljubitelje sedme umetnosti tokom oktobra meseca.

Na našem portalu ste već mogli da se informišete o nekim filmovima koji su na programu za oktobar, a u produžetku vam donosimo nastavak:

Grdana – Gospodarica zla sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi, najavljena je za 24, 25. i 26. oktobar od 19:00 časova. Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Animirani film Jeti – Snežni čovek na programu je 28, 29. i 31. oktobra od 18:00 časova. Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

Rambo – Do poslednje kapi krvi moći ćete da pogledate 28, 29. i 31. oktobra od 20:00 časova. Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

Ulaznica košta 250 dinara.