Da li ste probali Pitac Lord sendviče?

1060

KULA - Odmah ćemo da pređemo na stvar i predstavimo vam četiri Lord sendviča iz Pitac Cafe & Bakery ponude koje sveže pripremaju svakoga dana.

Lord sendviči u Pitac Cafe & Bakery

Šunka (bavarska kifla)

Bavarske kifle svi volimo. To je činjenica. Međutim, kad tu istu bavarsku kiflu presečemo i u nju dodamo majonez, pavlaku, tanko sečeni paradajz, svežu zelenu salatu i suhomesnato savršenstvo iz raja po imenu šunka, dobijemo sendvič koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pozivamo vas da posetite Pitac Cafe & Bakery i proverite zašto je tako.

Kulen (bavarska lepinja)

Ako niste ljubitelj bavarske kifle, sigurno će vam se svideti bavarska lepinja. Ipak je sendvič u lepinji nešto što ima duboke korene u našoj kulturi. Pomalo podseća na roštilj, ali zapravo je mnogo ukusnije. Zašto? Pa zato što pored majoneza, pavlake, paradajza i zelene salate u ovaj sendvič se stavlja kulen koji daje potpunu drugi ukus koji ovaj Lord sendvič čini posebnim, upravo zato je on naš top izbor!

Suvi vrat (zemička)

Dosta smo se bavili Bavarskom, vreme je da vam predstavimo nešto lokalno, iz naših krajeva, a to su upravo zemičke. Svako ko voli testo, sigurno obožava zemičke zbog punog ukusa i okruglog oblika. Kad u to dodamo majonez, pavlaku, feta sir i zelenu salatu, na dobrom smo putu da napravimo savršen sendvič.

Pitac Cafe & Bakery se dugo dvoumio šta da bude glavni sastojak u ovoj dobitnoj kombinaciji i na kraju su doneli odluku da tu prestižnu ulogu dobije suvi vrat. Vole ga deca, ali i stariji, prelepo miriše, lako se seče, što suvi vrat čini najboljim sastojkom za sendviče.

Pečenica (baget)

Za sam kraj smo ostavili šampiona francuske kuhinje, a reč je o bagetu. Rado viđen gost u našim krajevima, još kad se u sredini nalazi pečenica, majonez, pavlaka, feta sir, zelena salata… nema potrebe dalje da opisujemo koliko je to dobar ukus. Sendvič sa pečenicom je omiljeni izbor za doručak uz kafu, a vas pozivamo da se u ovo i sami uverite!

Šta god da odaberete, nećete pogrešiti, sigurni smo da ćete uživati u svakom Lord sendviču.

Pitac Cafe & Bakery radi svakog dana od sedam ujutro do ponoći, dobrodošli!