Pad Iskre na tabeli, Proleter iz Ravnog Sela igrao nerešeno na domaćem terenu

180

PFL Subotica - Završeno je 10. kolo Područne fudbalske lige Subotica koje je donelo određena pomeranja na tabeli.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U subotu su se u Lovćencu sastali Preporod iz Novog Žednika i Njegoš koji je na domaćem terenu dominirao i uspeo da savlada gostujući tim rezultatom 6:2.

Proleter iz Ravnog Sela je ugostio Obilić iz Novog Kneževca i iako je delovalo da će utakmicu završiti pobedom, Obilić je uspeo da izjednači rezultat i tako završe utakmicu rezultatom 1:1.

Fudbaleri Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja su gostovali u Srbobranu, gde su nažalost izgubili utakmicu rezultatom 4:2. I pored jednog zadatog gola, nisu uspeli da preokrenu situaciju u svoju korist. Sutjeska se trenutno nalazi na 9. mestu na tabeli sa ukupno 14 bodova.

Radnički 1905 i Iskra iz Kucure su ovog vikenda igrali u Bajmoku i Iska nije uspela da savlada domaćine pa je utakmica završena sa 1:0 za Radnički 1905. Iskra se sa samo 9 bodova nalazi na čak 14. mestu na tabeli.

U subotu je odigrana i utakmica između Sloge i Panonije IM Topola. Panonija je na svom terenu odigrala odličnu utakmicu i pobedila Slogu sa 3:1.

U nedelju je nastavljeno 10. kolo gde su se fudbaleri Obilića iz Zmajeva na svom terenu sreli sa ekipom Jadrana iz Feketića. Dobar tempo su držali domaćini i nisu dopustili ekipi iz Feketića nijednu šansu, pa je tako ovaj susret završen pobedom Obilića i to 1:0. Ovom pobedom Obilić iz Zmajeva je uspeo da se popne na 5. mesto na tabeli sa 17 bodova.

Senta je ugostila Napredak iz Nadalja i iako je delovalo da će Nadalj izjednačiti rezultat, nisu u tome uspeli i semafor je na kraju pokazao 2:1 za Sentu.

U sledećem, 11. kolu Iskra će u Kucuri dočekati Slogu, Sutjeska će na domaćem terenu igrati sa Obilićem iz Zmajeva, a Njegoš će u Lovćencu odigrati utakmicu sa Proleterom iz Ravnog Sela.