Zdravlje je prioritet: Posvetite sebi vreme i obavite specijalističke i ultrazvučne preglede

350

KULA - Poliklinika "Polimedika" vrši specijalističke i ultrazvučne preglede iz raznih oblasti medicine. U ovoj poliklinici ćete dobiti savremenu i preciznu dijagnostiku i terapiju.

Tim lekara koji rade u poliklinici “Polimedika” čine specijalisti sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Takav tim, uz pomoć najsavremenije opreme je u mogućnosti da svojim pacijentima pruži negu kakvu oni zaslužuju.

U današnje vreme, nažalost, sve više ljudi pati od kardiovaskularnih bolesti. Lekari u “Polimedika” poliklinici se bave prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti srca i krvnih sudova.

Pored ultrazvuka srca, moguće je uraditi i ultrazvuk štitne žlezde, kompletan ginekološki pregled koji obuhvata ultrazvuk, kolposokopiju i PAPA test, kao i ultrazvuk krvnih sudova nogu i dermatološke preglede.

Takođe moguće je uraditi i ultrazvučni pregled gornjeg i donjeg abdomena od strane stručnih radiologa, a hematolog je tu da pomogne ukoliko imate problema sa anemijom i deficitom gvožđa u organizmu.

U poliklinici “Polimedika” će vam posvetiti vreme, saslušaće vas, dati odgovore na sva vaša pitanja i pružiti najbolju moguću negu.

“Polimedika” se nalazi na adresi 16. divizije broj 162 u Kuli. Radno vreme poliklinike je od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00 časova, a preglede možete zakazati lično ili na brojeve telefona: 025/723-366 ili 065/27-23-366.