Razvojni fond Vojvodine u utorak u Kuli predstavlja pogodnosti za poljoprivrednike

293

KULA - Razvojni fond AP Vojvodine predstaviće u utorak, 29. oktobra 2019. godine pogodnosti koje nudi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima. Prezentacija će se održati u Maloj sali Skupštine opštine Kula sa početkom u 11:00 časova.

U okviru prezentacije biće predstavljene kreditne linije za poljoprivrednike i poljoprivredna gazdinstva, dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kratkoročni krediti za obrtna sredstva u poljoprivredi i dugoročni krediti za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Takođe, biće predstavljene mogućnosti koje nudi IPARD program, subvencionisane kamate za sistem za navodnjavanje, etno turizam i turizam, kao i druge pogodnosti.

Razvojni fond AP Vojvodine prezentaciju organizuje u saradnji sa Opštinom Kula i Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj.

Sve dodatne informacije o prezentaciji možete dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula (025/751-156) ili putem predstavnika Razvojnog fonda Vojvodie, Staniše Stanišića, kontakt telefon, 063/344-581.