Potpuna dominacija Iskre na domaćem terenu, poraz Proletera iz Ravnog Sela

240

PFL Subotica - Proteklog vikenda je odigrano 11. kolo Područne fudbalske lige Subotica u u kojoj su se takmičili klubovi iz Kucure, Zmajeva, Bačkog Dobrog Polja i Ravnog Sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U subotu su se u Novom Kneževcu sreli Obilić i Đurđin, a utakmica je odigrana u potpunu korist domaćina koji su pobedili Đurđin rezultatom 2:1.

Fudbalski klub Proleter iz Ravnog Sela je igrao u gostima protiv Njegoša iz Lovćenca. Njegoš je u potpunosti dominirao ovom utakmicom i nije propustio Proleteru šansu za bilo kakvu asistenciju tako da je utakmica završena sa 5:0 za Lovćenčane. Ovom maestralnom pobedom Njegoš iz Lovćenca je uspeo da se izbori za prvo mesto na tabeli sa ukupno 24 boda, a Proleter iz Ravnog Sela je sa 16 bodova pao na čak 8. mesto.

U subotu je odigrana i utakmica između Napredka iz Nadalja, a gost im je bio Radnički 1905 iz Bajmoka. Domaćini su iskoristili prednost domaćeg terena i pobedili Radnički golom razlike pa je krajnji rezultat bio 3:2 za Napredak.

U nedelju, 27. oktobra je nastavljeno 11. kolo Područne fudbalske lige Subotica.

Preporod iz Novog Žednika je dočekao Panoniju IM Topola, a utakmica je završena nerešeno sa 2:2.

Fudbaleri Sloge iz Ostojićeva su gostovali u Kucuri gde su odigrali utakmicu sa domaćom Iskrom. Iako je postojala šansa da će se rezultat izjednačiti jer se prvo poluvreme završilo sa 2:1 za Iskru, domaćini to nisu dopustili i u drugom poluvremenu su zatresli protivničku mrežu sa još četiri gola, pa je krajnji rezultat bio 6:1 za Iskru iz Kucure. Iskra se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa ukupno 12 bodova.

Jadran iz Feketića je na svom terenu igrao sa Sentom, a gosti su u drugom poluvremenu uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i semafor je pokazao 3:2 za Sentu.

Obilić iz Zmajeva je uspeo u Bačkom Dobrom Polju da pobedi Sutjesku. Nisu imali sreće domaćini na svom terenu i utakmica je završena sa 2:0 za Obilić. Sutjeska je ovim porazom pala na 11. mesto na tabeli sa ukupno 14 bodova, a Obilić iz Zmajeva se trenutno nalazi na 5. mestu sa ukupno 20 bodova.

Proleter iz Njegoševa je ugostio ekipu iz Srbobrana, ali gosti su u nedostatku sportske sreće izgubili utakmicu sa 5:1.

U sledećem kolu fudbalske ekipe koje prati naša redakcija će odigrati sledeće utakmice:

U subotu, 2. novembra, Proleter iz Ravnog Sela će dočekati Preporod iz Novog Žednika, a Iskra iz Kucure će igrati na Panoniji sa Panonijom IM Topola.

U nedelju, 3. novembra, Obilić iz Zmajeva dočekuje Proleter iz Njegoševa, a Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja će gostovati u Senti.