Pošta Srbije raspisala nagradni konkurs za mališane uzrasta do deset godina

756

SRBIJA - JP "Pošta Srbije" raspisala je i ove godine nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu" za decu iz Srbije, uzrasta do 10 godina, koji se održava 17. godinu zaredom.

Foto: pixabay.com

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i u periodu od 4. novembra do 6. decembra poslati na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“.

U pismo je potrebno spakovati i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

„Devojčice i dečaci, s nestrpljenjem očekujemo vaša pisma, koja ćemo pregledati zajedno sa Deda Mrazom, jer naši poštari dobro znaju njegovu adresu. Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnom i kolektivnom stvaralaštvu nagradićemo lepim poklonima“, poručili su iz „Pošte Srbije“.

Tri najbolja pojedinačna rada biće nagrađena trotinetom, rolerima i hoverbordom, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju.

Ceo tekst konkursa i potrebne obrasce možete pronaći na sajtu posta.rs.