Savinoselci u devetom kolu nerešeno protiv Eđšega

189

SAVINO SELO - Proteklog vikenda je odigrano 9. kolo MFL Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran, a fudbalski klub Budućnost je na domaćem terenu odigrao utakmicu sa Eđšegom iz Malog Iđoša.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Savinoselci su u nedelju dočekali ekipu iz Malog Iđoša. Ova utakmica odigrana između Budućnosti i Eđšega je završena nerešeno i to 2:2. Ekipa iz Savinog Sela je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa ukupno 16 bodova, a dva mesta iznad njih je Eđšeg sa 18 bodova. Da li će fudbaleri Eđšega uspeti da zauzmu prvo mesto na tabeli, videćemo u sledećem kolu kada će se sresti sa Slavijom u Novom Orahovu. Nadamo se da će fudbaleri Budućnosti u 10. kolu uspeti da na domaćem terenu savladaju FK Mladost radost iz Srbobrana i da će napredovati na tabeli.

Imaće težak zadatak fudbaleri Budućnosti, jer je Mladost radost u ovom kolu odnela ubedljivu pobedu u gostima protiv Pobede i to sa 5:1 razlike. Ovom odličnom igrom su zauzeli treće mesto na tabeli sa 18 bodova.

Slavija je pobedila Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela rezultatom 3:2, a Mladost iz Radičevića je pobedila u gostima sa 5:0 FK Slobodu iz Stare Moravice.