Proleter na domaćem terenu odigrao nerešeno, Bačkopoljci izgubili od Sente

185

PFL SUBOTICA - Završeno je 12. kolo Područne fudbalske lige Subotica. Fudbalske ekipe koje prati naša redakcija su ostvarile značajne rezultate i pomak na zvaničnoj tabeli.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U subotu su se u Ravnom Selu sreli domaćin Proleter i Preporod iz Novog Žednika. Prvo poluvreme je odigrano nerešeno, obe ekipe su dale po jedan gol, a tokom drugog poluvremena su data još četiri gola i to dva za Proleter, dva za Preporod, tako da je ova utakmica završena nerešeno 3:3. U sledećem kolu Proleter iz Ravnog Sela će gostovati u Đurđinu gde će igrati sa istoimenim timom.

Iskra iz Kucure je u gostima izgubila sa 2:1. Malo je falilo Iskri da izjednači rezultat, ali Panonija je ovog puta imala više sreće. Panonija IT Topola se sada nalazi na četvrtom mestu i ima 23 boda. U sledećem kolu Iskra dočekuje Preporod.

U Bajmoku je odigrana utakmica između FK Radnički 1905 i Jadran iz Feketića, a krajnji rezultat je 2:1 za Radnički.

Obilić iz Novog Kneževca je gostovao u Srbobranu, a domaćini su odigrali maestralnu utakmicu na svom terenu i pobedili Obilić sa 6:1.

Lovćenčani su u gostima pobedili Đurđin, pa je utakmica završena 2:1 za Njegoš.

Obilić iz Zmajeva je na svom terenu uspeo da savlada Proleter iz Njegoševa rezultatom 2:0. Obilić se trenutno nalazi na 5. mestu na tabeli sa ukupno 23 boda. U sledećoj utakmici Zmajevčani gostuju u Novom Kneževcu gde će odigrati utakmicu sa Obilićem.

Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja je gostovala u Senti gde je nažalost izgubila od domaćeg tima. Semafor je na kraju utakmice pokazao 1:0 za Sentu. U 13. kolu Bačkopoljci će na svom terenu igrati sa Radničkim 1905.

Na domaćem terenu su utakmicu odigrali i fudbaleri Sloge protiv Napredka iz Nadalja. Uspeli su domaćini da pobede gostujući tim sa 3:2.