Crnogorsko kulturno veče u Crvenki i Bačkom Dobrom Polju

943

CRVENKA / BAČKO DOBRO POLJE - U organizaciji Udruženja Crnogoraca Crvenka, a pod pokroviteljstvom Uprave za dijasporu Crne Gore, 14. i 15. novembra održaće se Crnogorsko kulturno veče u Crvenki i Bačkom Dobrom Polju.

U Domu kulture Crvenka u četvrtak, 14. novembra od 19:00 časova, održaće se Crnogorsko kulturno veče u organizaciji Udruženja Crnogoraca Crvenka, a pod pokroviteljstvom Uprave za dijasporu Crne Gore. Pored Rajka Radovića, Bucka Mijovića, Dejana Kuletića, Branke Šćepanović i KUD „P. P. Njegoš“, nastupiće Folklorni ansambl Doma kulture Crvenka i recitatori Vladica Kljajić i Marko Bošnjak. Ulaz je slobodan.

U restoranu Durmitor u Bačkom Dobrom Polju program počinje 15. novembra od 19:00 časova. Nastupiće takođe Rajko Radović, Bucko Mijović, Dejan Škuletić, Branka Šćepanović, kao i Zoran Jelić. Svoje učešće su potvrdili i KUD Udruženja „Princeza Ksenija“ iz Lovćenca, pesnikinja Nataša Karadžić i recitatori polaznici radionice za mlade „Đe je srcem tu je dom“. Posetioce restorana Durmior očekuje bogata večera, piće dobrodošlice i kafa. Cena ulaza je 900 dinara.