PerSu marketi počeli podelu ogreva za 100 porodica iz našeg komšiluka

293

PerSu marketi su od svake vaše kupovine, obavljene u periodu od 1. do 31. oktobra, donirali po jedan dinar i na taj način uspeli da prikupe više od milion i po dinara za nabavku ogreva za 100 najugroženijih porodica. Reč je o porodicama koje žive u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine, a u kojima posluje ova kompanija.

Podela ogreva porodicama, počela je u petak, 1. novembra i uveliko je u toku, kako bi hladne jesenje dane koji nam predstoje, dočekali spremno.

Akcija PerSu marketa naišla je na veliku podršku kako potrošača, tako i poslovnih partnera. Ove godine akciju su se podržale kompanije Imlek, Pepsi, Štark, Moravka, Aleksandrija i Victoria Oil. Celokupnoj organizaciji i ove godine veliku pomoć pružili su centri za socijalni rad iz svih opština, ukazujući na najugroženije mnogočlane porodice.

„Zahvaljujemo se svim potrošačima, ali i partnerima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar“ i pomogli nam da ove zime svima bude toplo“, poručuju iz PerSu marketa.