Poraz Proletera iz Ravnog Sela u Đurđinu, Iskra pobedila Preporod na domaćem terenu

256

PFL Subotica - Završeno je 13. kolo Područne fudbalske lige Subotica koje je donelo određena pomeranja na tabeli.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Preporod je za vikend igrao u Kucuri protiv lokalnog tima Iskre, ali domaćini nisu dopustili gostima iz Novog Žednika da se opuste što je i rezultiralo krajnjim rezultatom 3:1 za Iskru. U sledećem kolu ćemo videti da li će Iskra na domaćem terenu uspeti da pobedi Napredak iz Nadalja.

Bačkopoljci su odigrali zaista fantastičnu utakmicu protiv Radničkog 1905 iz Bajmoka. Semafor je na kraju utakmice pokazao rezultat 4:1 za Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja. Ovom pobedom Sutjeska se popela na 9. mesto na tabeli sa ukupno 17 bodova. Za vikend Sutjeska gostuje u Ostojićevu gde će odigrati utakmicu protiv Sloge.

U Novom Kneževcu je odigrana utakmica između domaćeg Oblića i istoimenog tima iz Zmajeva. Gosti nisu imali dovoljno motivacije ili sportske sreće u ovom kolu i utakmica je završena u korist domaćina rezultatom 1:0. Obilić iz Zmajeva za vikend dočekuje Njegoš iz Lovćenca, a na tabeli su trenutno na 5. mestu sa 23 boda.

U nedelju su Ravnoselci gostovali u Đurđinu gde su nažalost nisu uspeli nijedan gol da daju, a domaćini su iskoristili njihovu nesmotrenost i zabili im čak 7 golova! Nikako ekipa Proletera nije uspela da preokrene situaciju u svoju korist, a već u drugom poluvremenu je izgledalo kao i da su odustali i izgubili motivaciju. Nadamo se da će u sledećem kolu imati više sreće jer igraju protiv Srbobrana. Ovaj poraz je doveo do pada Proletera iz Ravnog Sela na 10. mesto.