Veliki borilački spektakl u nedelju u Kuli, dolazi više od 200 takmičara iz devet zemalja

765

KULA - U sali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli u nedelju, 17. novembra, održaće se Grepling kup Srbije na kome će učestvovati više od 200 takmičara iz devet zemalja.

Ceremonija otvaranja takmičenja je u 10:30, a u 11:00 časova počinju mečevi petlića, juniora i kadeta. Na borilišta će od 15:00 izlaći seniori, A i B kategorije i žene.

Na četiri strunjače u nedelju će se boriti takmičari iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Mađarske, Poljske, Tunisa i Irana.

Pored gostiju iz inostranstva, Grepling kup Srbije okupiće najviše boraca upravo iz naše zemlje, koji dolaze iz Beograda, Zrenjanina, Novog Pazara i drugih gradova.

Ova jedinstvena sportska manifestacija pruža vam mogućnost da uživate u najkvalitetnijim grappling borbama, a biće postavljeni i promo štandovi na kojima ćete moći da kupite sportsku opremu. Organizator turnira je Constrictor Fight Team iz Kule.

Pozivaju se građani da dođu u što većem broju i podrže ovu jedinstvenu međunarodnu sportsku manifestaciju koja se održava u Kuli.

Ulaz je slobodan!

Pogledajte video prilog: