(FOTO) Plus Cash&Carry proslavio prvi rođendan na novoj lokaciji

1145

KULA - Plus Cash&Carry je u petak, 15. novembra proslavio 1. rođendan na novoj lokaciji. Ekipa Portala "Naše Mesto" je takođe bila na proslavi rođendana, pa vam kroz fotografije prenosimo samo mali deo atmosfere.

Plus Cash&Carry Kula / Foto: Naše Mesto

Tokom čitavog dana vladalo je veliko interesovanje građana koji su mogli da degustiraju neke od promotivnih proizvoda, dok je one najmlađe zabavljao Medo Nika koji je delio ukusne kroasane i mafine.

Kupci su mogli da probaju raznovrsne promotivne proizvode kao što su Ritmo kafa, vina iz vinarije Drašković, šunke, sireve, Zlatiborac proizvode i još mnogo toga.

Najmlađe posetioce je najviše obradovao promo štand sa Milka i Oreo poslasticama, a prilikom kupovine ovih proizvoda u određenom iznosu na poklon su se dobijali Milka kapa, šal ili rukavice što je donelo radost svim mališanima koji su juče zajedno sa roditeljima posetili Plus Cash&Carry u Kuli.

Rođendanska proslava će trajati čitavog vikenda, tako da još niste zakasnili da probate promotivne proizvode, kao i da obavite kupovinu po izuzetno povoljnim cenama.

Dođite i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Pogledajte galeriju fotografija sa 1. rođendana: