Počinje nova sezona Sport Stars kviza

185

KULA - Nova sezona čuvenog Sport Stars kviza počinje u nedelju, 17. novembra u 19:00 časova.

Učesnike ove godine očekuju neka nova pravila, nove teme, ali i odlično druženje i sjajna zabava, kao što ste već navikli.

Ono što je dobro poznato i po čemu je kviz već prepoznatljiv jeste da se odgovara na pitanja iz šest oblasti, plus „zagonetna ličnost“. Oblasti iz kojih se odgovara na pitanja su: sport, muzika, geografija, istorija, film/serije i književnost, a odgovori se upisuju na papir. Na početku kviza sve ekipe odlučuju o tome koju oblast preskaču i na koju oblast ulažu „starka“, tj. dupliraju bodove. Odgovara se na sedam pitanja iz svake oblasti, a za svako pitanje na raspolaganju je do 30 sekundi vremena. Sistem bodovanja je takav da se ekipe rangiraju nakon svakog odigranog kola i to tako što prvoplasirana ekipa osvaja 15, drugoplasirana 13, trećeplasirana 11 bodova, dok nižeplasirane ekipe dobijaju po bod manje.

Ekipe mogu imati od 1 do 3 ljudi, a učešće se plaća 300 dinara. Prvo kolo biće odigrano već sutra 17. novembra, a naredno kolo već sledeće nedelje, 24. novembra. Trajanje kviza je sat i po vremena. Kompletan ciklus Sport Stars kviza se završava sa istekom desetog kola što će biti krajem marta, a tada će biti proglašen i konačni pobednik. Inače, 20% od svih uplata po kolu ide kao nagrada za finalnog pobednika.

Kao što je navedeno, kviz počinje u 19:00, a prijave su pola sata ranije, tačnije od 18:30.

Više informacija možete da dobijete na broj 063/585-922, a naravno tim putem se možete i prijaviti za učešće na kvizu.