Kolo pre kraja polusezone u PFL Sombor neizvesno kako će izgledati vrh tabele

524

PFL SOMBOR - Odigrano je i pretposlednje kolo u okviru somborske područne fudbalske lige. I dalje je neizvesno kako će izgledati konačni poredak pred početak prolećnog dela prvenstva.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Nakon odigranog 14. kola PFL Sombor, ubedljivi su bili gotovo svi timovi sa prvih sedam pozicija tabele. Svi su pobedili svoje rivale, izuzev ekipe Borca 46 koji je igrao nerešeno 1:1 protiv Omladinca iz Bukovca.

Ubedljivi su bili i timovi koje prati naša sportska redakcija, dakle Rusin, Radnički 1918 i Kordun koji trenutno zauzimaju 5, 6. i 7. poziciju na tabeli. Rusin je pobedio Tvrđavu sa 4:0, Radnički 1918 bio je bolji od Budućnosti iz Paraga sa 1:0, a Kordun je Kulpince savladao sa 3:0. S druge strane BSK, Polet i ŽAK su ponovo poraženi, pa je može se reći trenutno učvršćena njihova pozicija u donjem delu tabele. BSK je od Hercegovca poražen sa 3:2, Polet iz Karavukova nije postigao nijedan pogodak, što je dovelo do poraza od Slavije sa 3:0, a ŽAK je primio čak šest golova protiv Maglića i meč je završen rezultatom 6:1.

Sledeće kolo će biti odigrano narednog vikenda 23. i 24. novembra sa početkom od 13:00 časova. Možda najznačajniji susret, takoreći derbi, biće odigran u Gajdobri gde će se sastati prvoplasirani Hercegovac i četvrtoplasirana Slavija iz Pivnica. Ova utakmica bi veoma moguće mogla odlučiti šta će se desiti na vrhu tabele.

Timovi koji su nama svakako interesantniji će imati sledeći raspored: ŽAK će igrati protiv Budućnosti, Rusin protiv Kulpina, Kordun protiv Borca 46, Polet protiv Radničkog 1918, BSK protiv Vojvodine.

Nakon narednog kola timovi će otići na zimsku pauzu, a onda sledi konačni rasplet koji će naša redakcija naravno ispratiti do kraja.