Unity Fight Team i Svetionik Vrbasa organizuju akciju za pomoć porodici Lukić

1545

VRBAS / RAVNO SELO - Unity Fight Team i Humanitarna organizacija "Svetionik Vrbasa" organizuju humanitarnu akciju koja će se sprovoditi u nedelju, 24. novembra u Centru za fizičku kulturu, za vreme trajanja MMA takmičenja "Fight Games".

Kupovinom proteinskih kolačića i dobrovoljnim prilogom pomažete porodici Lukić iz Ravnog Sela.
Tridesetosmogodišnja Darinka je u junu ove godine ostala bez supruga Milana koji je preminuo u 44. godini od posledica izliva krvi na mozak. Sada se sama brine o svoja tri sina.

Najstariji Žarko ima 18 godina i završio je zanat, nakon toga je vanredno upisao četvrti stepen i ima ambiciju da nastavi školovanje. Njegova braća Slobodan (14) i Dragan (7) idu u osnovnu školu u Ravnom Selu. Darinka je u drugom stanju, ušla je u deveti mesec trudnoće i čeka devojčicu. Očekuje porođaj svakog dana.

Lukići imaju kuću, ali žive u jednoj prostoriji jer je ostatak bezuslovan, iako pokušavaju da ga renoviraju. Ukupan prihod na mesečnom nivou im je 20.000 dinara porodične penzije koja je ostala iza pokojnog Milana na osnovu 17 godina radnog staža.

Ovim putem pozivaju se svi građani da dođu u nedelju od 10:00 časova u Centar za fizičku kulturu “Drago Jovović” i pomognu Lukićima kupovinom proteinskih kolačiča ili dobrovoljnim prilogom.

Ulaz na Otvoreno MMA prvenstvo Srbije “Fight Games” je besplatan.