(FOTO) Matei Kalmar dva zlata u Tuzli, kadetima zlato u Bogradu

387

VRBAS - U subotu, 23. novembra takmičari Karate kluba "Hajduk" nastupili su na dva respektabilna i važna takmičenja u Tuzli i Beogradu i nastavili niz sjajnih rezultata u ovoj sezoni osvajanjem zlatnih medalja.

Foto: KK Hajduk Kula

U Beogradu na međunarodnom turniru „Arena Kup“ hajduci su nastupili sa uzrasnom kategorijom kadeta pojedinačno i ekipno i ostvarili sledeće rezultate:

1. Međedović Marko (kadet 2005. -57kg) – 1. mesto
2. Đikić Aleksandra (kadetkinja 2004. -54kg) – 1. mesto
3. Pucar Marko (muška nada 2006. -55kg) – 1. mesto
4. Giric Luka (kadet 2005. -70kg) – 2. mesto
5. Kadetska muška ekipa u sastavu: Međedović Marko, Giric Luka, Pucar Marko osvojila je 1. mesto

U BiH, u Tuzli na prestižnom međunarodnom turniru „Tuzlanski Pobjednik 2019“ Matea Kalmar je nastupila kao članica reprezentacije Srbije. Matea je nastupila u kategoriji ženske nade (+54kg) i ostvarila sjajan rezultat osvojivši zlatne medalje i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkuranciji. Ona je imala ukupno pet mečeva i svih pet uspešno okončala u svoju korist. Pojedinačno je imala tri borbe, a za ekipu Srbije dve borbe i svakako bila stub ekipe sa maksimalnim učinkom.

Foto: KK Hajduk Kula

„U klubu smo izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima i u Beogradu i u Tuzli, a posebno ponosni na Matein nastup sa kojim pokazuje da je jedna od najtalentovanijih mladih karatistkinja u Srbiji i da je pred njom svetla budućnost. Ovo su bile odlične provere naših boraca pred najvažniji međunardoni nastup na jednom od najboljih turnira za mlađe uzraste u Evropi „IX Rudolf Farmadin’s Memory Cup“ u Slovačkom gradu Nitri, koji nas očekuje već narednog vikenda. U Nitru putujemo sa čak 15 takmičara (pioniri, nade, kadeti, juniori) i sa velikim ambicijama koje su proizvod svih uspeha u ovoj sezoni“, kaže trener Nikola Greber.

Foto: KK Hajduk Kula